Няколко кадъра от Чехия...

Това са две снимки, направени с един малък телефон. Мястото точно не си спомням как се нарича, но е около 40км от гр. Прага Чехия. Разхождахме се из гората и случайно се натъкнахме на тази изоставена къщичка. Тогава още нямах фотоапарат и снимах с една малка "Нокиа".

Свят, забравен и от Бога...



Зимен сън...


За един рожден ден колегите от работата ми подариха фотоапарат, това беше един прекрасен ден. Изглеждах приблизително така, когато отворих плика с подаръка w00t..Дори малко се страхувах да го докосвам, за да не счупя нещо. Колко малко му трябва на човека за да е щастлив.

На тази снимка едно място съвсем близо до Прага, Слапи на брега на река Вълтава.

Пътят на живота...


Тайната пътека...


И разбира се скаричка, не може без нея...



Прозореца на Европа...wink1



 
Свободата се оценява само тогава, когато бъде отнета...


Да живее Краля!



Кавказки вкус на чешка земя...






Коментари

  1. Не напразно обичаш фотографията! Аз не разбирам много много от качеството на изображенията, но пък твърдо мога да кажа, че има нещо по-важно - посланието, което носи снимката, да се улови мига, който "казва" нещо! Е, ти го притежаваш абсолютно! Прекрасни са снимките...разказват историии...пренасям се там...сякаш съм била до теб...и се наслаждавам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че именно така се чувстваш. Исках така да направя снимката, че човек да усети мястото по същия начин по който и аз се чувствах, когато снимах този миг.
      Благодаря!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации